landscape2.jpglandscape3.jpg

СВЕТИ САВА ПРВИ СРПСКИ ПРОСВЕТИТЕЉ

 

27. јануара, ученици, наставници  и радници наше школе, прославили су уз пригодан програм и сечење славског колача

Светог Саву, славу свих српских школа. Програм је припремила Сузана Филиповић професор српског језика и књижевности заједно  са ученицима наше школе.

 

 

   

 

 

Ученици наше школе у емисији Прело у нашем сокаку

Наши ученици заједно са њиховим професором Милошем Чолићем, учествовали су и представљали нашу школу и град у емисији "Прело у нашем сокаку " која се бави представљањем крајева србије, кроз културу, привреду, пољопривреду, и друге области. 

 

Слава школе - Свети Јован Богослов 

 и ове године као и до сада, 9. октобра прославили смо Јована Богослова уз наше драге госте.А како је било можете погледати.

 

 

 

ЧВАРКИЈАДА 2018.

 

  

Ученици наше школе одељења III6 и IV6 са Милошем Чолићем професором куварства  на чваркијади.

Ученици наше школе и ученици пољопривредне школе са др. Гајићем

 

 

 

 

 

Извештај са манифестације „Дај педалу раку“

Дана 29. Септембра 2018. године у Ваљеву одржана је манифестација под називом „Дај педалу раку“. Манифестација је почела у 11 часова у парку „Пећина“ на Јадру. Одржана је поводом предстојећег месеца Октобра који је у знаку борбе против рака дојке. Лиценцирани предавачи су настојали да на све могуће начине дочарају значај редовних лекарских прегледа и последица проузрокованих нередовим посетама лекару. Јако је битно стати на ову страну и не само током Октобра, али и кроз целу годину женама, изразито тинејџеркама, уливати свест о величини и озбиљности ове врсте болести. Рак дојке је најчешћи малигни облик карцинома, који је почео да се шири међу женском популацијом брзином светлости, а Србија је постала друга земља по броју оболелих. У настојању да се овај број смањи стручњаци позивају на редовне прегледе, не само лекарске већ и само-прегледе уз помоћу којих свака жена може да уочи неправилности на свом телу. На овој манифестацију присуствовале су ученице трећег разреда наше школе. 

 

Милутиновић Ивана III4

Гљиварско друштво "Медведик" у нашој школи

Ученици II6 са професором  Чолић Милошем су у сарадњи са гљиварским друштвом "Медведик",  у нашем ресторану "Златибор" припремали специјалитете од гљива и лековитог биља.


Сва права задржава Економска школа "Ваљево"