landscape2.jpglandscape3.jpg

Школска слава Свети Сава

27.1.2018.

Школска слава у народу позната и као "Савиндан" прослављена је и ове године у нашој школи у част Светог Саве утемељивача образовања, и првог српског архиепископа.

Након  резања славског колача, ученици су приредили пригодан програм, a затим је  настављено  дружење у школском бифеу.

 

 

НОВОГОДИШЊА ПРЕДСТАВА  УЧЕНИКА ЕКОНОМСКЕ ШКОЛЕ  2017/18

СветскИ дан Менталног здравља

10.10.2017. од 10.00 до 13.00 сати програм за вршњачке едукаторе у оквиру обележавањa Светског дана Менталног здравља у 2017. Години, тема „Зависност од Интернета и друштвених мрежа“, ученици другог разреда:  Драгољуб Терзић, Петровић Давид, Јевтић Ђорђе, Петровић Невена, Петронијевић Јована, Гајић Сашка, Томић Невена и доктор Јасмина Лукић.   Место одржавања сала едукативног центра Дома здравља Ваљево

СВЕТИ ЈОВАН БОГОСЛОВ

09.10.2017. године наша школе је прославила своју славу СВЕТИ ЈОВАН БОГОСЛОВ . Након резања славског колача  у 14.00 часова, које је обавио отац Далибор Чкојић, отац Слободан Алексић одржао је кратку беседу у склопу припремљеног програма.У холу школе органозована је изложба посвећена династији Романов. Након програма у школском клубу органаизована је пригодна трпеза уз дружење.

 

 

Галерија

27.  КРОС РТС-а

И ове године наша школа је узела учешће у 27. традиционалном кросу  РТС-а. који је одржан  у петак 12.05. Старт је  у 10,05 часова означио министар просвете науке и технолошког развоја Младен Шарчевић.У кросу су учествовали ученици из матиче школе, као и ученици  издвојених одељења у Осечини.

Најбољи су добили пригодне дипломе.

  

 

Националне кухиње света

Одељење III2, смера туристички техничар  са професором Весном Матић у оквиру  предмета Географија културе обрдило је наставну јединицу „Националне кухиње света“ кроз иновативни модел интегративну наставу.

 

Одељење IV6, смера кулинарски техничар са професором Драганом Обреновић је осмислило и реализовало мени, који је посетиоцима омогућио да пробају и уживају у мирисима, бојама и укусима кухиња света.Предавање је одржано поводом 16.10. светског дана хране 

 

 

 

 

Сва права задржава Економска школа "Ваљево"