landscape2.jpglandscape3.jpg

Ученици наше школе у емисији Прело у нашем сокаку

Наши ученици заједно са њиховим професором Милошем Чолићем, учествовали су и представљали нашу школу и град у емисији "Прело у нашем сокаку " која се бави представљањем крајева србије, кроз културу, привреду, пољопривреду, и друге области. 

 

Слава школе - Свети Јован Богослов 

 и ове године као и до сада, 9. октобра прославили смо Јована Богослова уз наше драге госте.А како је било можете погледати.

 

 

 

ЧВАРКИЈАДА 2018.

 

  

Ученици наше школе одељења III6 и IV6 са Милошем Чолићем професором куварства  на чваркијади.

Ученици наше школе и ученици пољопривредне школе са др. Гајићем

 

 

 

 

 

Извештај са манифестације „Дај педалу раку“

Дана 29. Септембра 2018. године у Ваљеву одржана је манифестација под називом „Дај педалу раку“. Манифестација је почела у 11 часова у парку „Пећина“ на Јадру. Одржана је поводом предстојећег месеца Октобра који је у знаку борбе против рака дојке. Лиценцирани предавачи су настојали да на све могуће начине дочарају значај редовних лекарских прегледа и последица проузрокованих нередовим посетама лекару. Јако је битно стати на ову страну и не само током Октобра, али и кроз целу годину женама, изразито тинејџеркама, уливати свест о величини и озбиљности ове врсте болести. Рак дојке је најчешћи малигни облик карцинома, који је почео да се шири међу женском популацијом брзином светлости, а Србија је постала друга земља по броју оболелих. У настојању да се овај број смањи стручњаци позивају на редовне прегледе, не само лекарске већ и само-прегледе уз помоћу којих свака жена може да уочи неправилности на свом телу. На овој манифестацију присуствовале су ученице трећег разреда наше школе. 

 

Милутиновић Ивана III4

Гљиварско друштво "Медведик" у нашој школи

Ученици II6 са професором  Чолић Милошем су у сарадњи са гљиварским друштвом "Медведик",  у нашем ресторану "Златибор" припремали специјалитете од гљива и лековитог биља.


МЕЂУНАРОДНИ ДАН МАТЕРЊЕГ ЈЕЗИКА

21.2.2018. Школска библиотека је  у сарадњи са др. Снежаном Адамовић књижевником и професором  наше школе организовала јавни час, поводом обележавања Међународног дана матерњег језика,.Час је симболично почео у 5 минута до 12 што симболично представља крајње време да се окренемо неговању матерњег језика.

,

Сва права задржава Економска школа "Ваљево"