landscape2.jpglandscape3.jpg

Регионално такмичење „Пословни изазов“, Београд

На регионалном такмичењу „Пословни изазов“, 6.12.  2017. године у Београду,  учествовало је 115 ученика из средњих школа и гимназија из Београда, Смедерева, Панчева, Шапца и Ваљева.

Суштина такмичења је да тимови реше задатак, „пословни изазов“ који представља неки од реалних пословних проблема. Ове године формирано је 23 тима по 5 ученика а „пословни изазов“ је био решити проблем са којим се суочава власник кућног љубимца и то-пса. 

Ученици који су из ЕШ „Ваљево“ учествовали у овом такмичењу били су: Велимировић Марина и Весић Мишко , пословни администратори издвојеног одељења у Осечини, III8a, и Пушић Катарина, пословни администратор  IV3. Њихови ментори су биле професорке Светлана Мирковић (ученика III8a)  и Биљана Јелесијевић, (ученицa IV3).

Бизнис идеје тимова наших ученика су биле:  вишенаменска огрлица и играчка за кућне љубимце.

На презентовању бизнис идеја тимова присуствовало је и 14 ученика из издвојеног одељења ЕШ „Ваљево“ у Осечини. Они су имали прилику и да туристички посете Београд.

Захваљујемо се организацији Достигнућа младих у Србији која је омогућила да ученици наше школе учествују у овом креативном, занимљивом, предузетничком и за њихов професионални развој веома корисном такмичењу и дружењу.

 

 

 

 

Извештај саставила: Светлана Мирковић, професор групе економских предмета

Сва права задржава Економска школа "Ваљево"